dr. Janklovics Ádám ügyvéd

: Büntető ügyvéd Budapest; Védőügyvéd; Büntetőjogász, Büntetőjog; Közlekedési ügyvéd; Közlekedési jog; Ittas vezetés; Közúti baleset;

Közúti baleset okozásával gyanúsítják? Ittas vezetés? Bódultan vezetett? Közúti veszélyeztetés? Cserbenhagyás elkövetése miatt kapott idézést? Segítségnyújtás elmulasztása? Dr. Janklovics Ádám közlekedési ügyvéd segít ügyében!

Büntetőügyvédként kiemelt szakterületemnek tekintem a közlekedési jogot.

Közlekedési büntető ügyekben a járművezetéstől eltiltás a leggyakrabban alkalmazott büntetés, melynek legrövidebb tartalma egy hónap leghosszabb ideje tíz év. Sok esetben már az eljárás elején a hatóság bevonja a vezetői engedélyt.

Miért válassza Dr. Janklovics Ádám közlekedési ügyvédet?

  • specialista vagyok, ez a fő szakterületem,
  • célom a büntetés minimalizálása,
  • részletesen kidolgozom védekezését,
  • munkámat igazságügyi szakértők segítik
  • minden eljárási cselekményen részt veszek
  • folyamatos kapcsolattartás, soron kívüli konzultációk

Közlekedési ügyekben fő célként tűzzöm ki a járművezetéstől eltiltás büntetés mellőzősét, illetve a jogosítvány bevonás minimalizálását. A lehetőségekhez képest igyekszem, hogy a bevont jogosítványt a lehető leghamarabb visszaadja a hatóság.

Megbízás esetén Önnek az eljárás során nem kell egyedül védekeznie a hatóságok előtt. A minden közlekedési baleseti ügyben külön-külön egyedi védekezési stratégiát dolgozok ki. Minden esetben felkutatom, és összeállítom összes mentő körülményt, legyen szó ittas vezetésről, közúti baleset gondatlan okozásáról, cserbenhagyásról, netán közúti veszélyeztetésről.

A közlekedési jog speciális jogterület, ezért munkámat igazságügyi szakértők segítik, így biztosítom ügyfeleim számára a határozott, minden részletre kiterjedő védekezési stratégiát.

Büszke vagyok arra, hogy az egyik legnagyobb autós portál a vezess.hu közlekedési jogi szakértője vagyok. Továbbá közlekedési ügyvédként képviselem az Országos Mentő és Mentőtiszti Egyesület mentő gépkocsi vezetőit baleset esetén.